Training


15 maart 2019

* Weerbaarheidstraining voor kinderen;  een weerbaar kind is een succesvol kind.

15 maart aanstaande is er een nationale stakingsdag voor de basisscholen. En als het goed is doen de meeste scholen hier aan mee.

Op deze dag voeren de scholen actie om voor hun rechten en die van de leerlingen op te komen. Ze geven hun grenzen aan en komen op voor het onderwijs.

En toevallig dat de weerbaarheid training ook gaat over het opkomen voor jezelf. Natuurlijk is dit geen toeval en is dit heel bewust op deze dag ingepland.

                              Jouw kind heeft dus toch een waardevolle dag!

EEN WEERBAAR KIND IS EEN SUCCESVOL KIND

>> Wil jij dat jouw dochter leert om op een effectieve manier voor zichzelf op te komen om de weg naar succes te vergroten, bi idni Allah?

>>Zou je het waardevol vinden als jouw dochter samen met andere islamitische kinderen tools krijgt om direct toe te passen in het dagelijks leven en in het vervullen van hun dromen.

psychologie, Koran Karim, Hadith en inzichten en kennis vanuit hedendaagse pedagogiek die passen binnen een islamistisch gezin?

>> Zou het jouw rust geven als jouw kind zich weerbaar kan opstellen in voorbereiding op de puberteit en voortgezet onderwijs?
>> Ben je het ermee eens dat onze kinderen te vaak negatief worden belicht als moslims en daarom van essentieel belang is dat kinderen vroeg leren voor hun waarden en normen en waarden te staan; zich hierin kunnen met zelfvertrouwen kunnen verweren?
>> Zeg jij als ouder volmondig JA!? Dan kunnen we het zaadje, in shaa allah, nu al planten..meld jouw kind aan voor de training!

WAAROM
Als ervaringsdeskundige in het werken met kinderen en ouders vind ik het ontzettend belangrijk om vroeg te beginnen met effectieve weerbaarheid. Hiermee bedoel ik met zelfvertrouwen opkomen voor jezelf, jezelf waardevol (als moslim) achten en hier voor durven uit te komen. Omdat ik zie dat onze kinderen te vaak negatief worden belicht als moslims en daarom van essentieel belang is dat kinderen vroeg leren voor hun waarden en normen te staan; zich hierin met zelfvertrouwen kunnen verweren.

Als opgeleide juf heb ik ervaring in het opzetten van methodieken en heb inzicht in processen rondom persoonlijke ontwikkeling.

Ik biedt deze training in groepen aan, omdat onze kinderen elkaar het beste begrijpen en elkaar ook kunnen steunen. Als ouder krijg je niet altijd alles mee. Hoe mooi zou het zijn als onze kinderen tools krijgen en elkaar kunnen motiveren en steunen? Dat is mijn missie; Onze kinderen weerbaar maken met behoud van islamitische waarden, want zij zijn de toekomst!

OP NAAR EEN WEERBAAR UMMAH!

Zoals jullie (wellicht) weten coach en train ik in het najagen van jouw droom d.m.v. de D.R.E.A.M. methode die in de maak is. (Moslima GirlBoss Academy). En weerbaarheid is daar een essentieel onderdeel van. Kun je compleet gaan voor jouw dromen als je niet weet hoe je voor jezelf kunt opkomen?

WERKVORMEN
Uiteraard hebben we met kinderen te maken en daarom bied ik verschillende inspirerende, actieve werkvormen aan. Ik wil dat het een gezellige en leuke meidendag wordt met veel impact.

Ik ben een voorstander van het werken met je hoofd, hart en handen. En dat is juist wat de islam ons leert, een holistisch geheel. Om deze reden bied ik de training aan in werkvormen zoals drama, lichaamswerk, creatief en in gesprek met elkaar.

INHOUD

De volgende onderwerpen komen aan bod, in shaa allah.

– Effectief opkomen voor jezelf;

– Negatief en positief zelfbeeld;

– Grenzen stellen in Islam;

– Master Your Mind; Islamitsche bekeken;

– Gesprek en debat

INFO

Wanneer: 15 maart 2019

Waar: Maasstee 25

9406 RA Assen

Tijd: 10:00- 15:00 uur (inloop 09:30:10:00 uur)
INCLUSIEF LUNCH

Vragen: 0623253011

qurratacoaching@outlook.com

AANMELDEN kan TOT 5 MAART (ruimte voor max 12 meisjes)

via https://www.qurratacoaching.nl/contact/

MARHABA


Volledige stappenplan om je dromen te verwezenlijken. Van droom tot werkelijkheid.  Eigen ontworpen methodiek naar de beste inzichten;
>> Voor iedereen die ambitieus is en geen tijd wil verliezen door zelf het wiel  opnieuw uit te willen vinden.
>> meer info  klik hier